Poli Timisoara

Ionut Popa se tine de glume: “Vreau sa-i fac denunt lui Prunea”

Sursă foto: facebook.com/lpf.ro

Victoria obtinuta de ACS Poli Timisoara in fata celor de la CSM Poli Iasi l-a facut pe antrenorul Ionut Popa sa ofere la final cateva declaratii in stilul caracteristic.

“Sunt foarte nervos si vreau sa-i fac un denunt lui Prunea. A venit cu Onofras si ne-a provocat pe mine si pe Neaga la tenis cu piciorul. Ne-au batut 2-0 si n-am putut sa dorm toata noaptea. Am crezut ca innebunesc. Mi-am luat revansa la fotbal ca altfel ii tineam toata noaptea aici si jucam tenis cu piciorul”, a spus Popa.

In alta ordine idei, antrenorul banatenilor mai crede ca singura sansa de a ramane in prima liga dupa acest sezon ramane locul 12 de baraj, loc ocupat in prezent de Pandurii.

“Sansa noastra este sa prindem locul de baraj. Nicio alta echipa din istoria Ligii 1 n-a mai avut situatia noastra, sa incepem cu minus 14 puncte. Vom vedea ce se va intampla si la TAS. Am inteles ca FRF este impotriva noastra acolo”, a mai spus Popa.

Timisoara ar fi trebuit sa aiba 27 de puncte daca incepea sezonul fara penalizarea de 14 puncte. Banatenii trag speranta sa recupereze la TAS opt puncte din penalizarea de la inceputul sezonului, situatie in care ar avea sanse mari de ramanere in prima liga.



Ionut Popa se tine de glume: “Vreau sa-i fac denunt lui Prunea”