Poli Timisoara

Ionut Popa isi face autocritica: “Cer scuze suporterilor, am fost penibili!”

Ionut Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timisoara, a caracterizat drept penibil jocul formatiei sale contra lui ASA Tg.Mures si spune ca va renunta sa mai antreneze daca vor mai exista astfel de episoade.

"Le cer scuze timisorenilor si tuturor celor care s-au uitat la televizor de penibilitatea jocului aratat de echipa noastra, daca poate fi numit joc. Daca mai jucam asa mai bine renunt. Este prea devreme sa vorbim despre salvare, totul se decide in playout, acolo sunt meciurile care conteaza", a spus Popa dupa meciul cu ASA Tg.Mures.

"Ce sa ne ajute acest punct? In afara de Dumnezeu nu te mai poate ajuta nimeni. Au fost morti, franti. Echipa noastra s-a prezentat ca si lot cu trei juniori. Daca nu aduceam acesti doi jucatori din Croatia trebuia sa joc cu vreo cinci juniori. Lotul este foarte subtire si trag un semnal de alarma", a adaugat tehnicianul banatenilor.

Pleasca a vrut la Timisoara

Popa a mai dezvaluit si ca Marian Pleasca, fundasul dreapta care a semnat in aceasta saptamana cu Steaua, ar fi vrut sa joace pentru ACS Poli Timisoara.

"Am vrut sa-l iau pe Pleasca, si-ar fi dorit sa vina la noi, dar nu l-am putut aduce", a spus Popa. 



Ionut Popa isi face autocritica: “Cer scuze suporterilor, am fost penibili!”