Poli Timisoara

Ionut Popa dupa ratarea lui Ciucur: “Mi-am facut cruce cu limba in gura”

Alexandru Ciucur a ratat incredibil pentru ACS Poli Timisoara o ocazie rarisima in finalul meciului cu Viitorul, sansa de gol care l-a determinat pe antrenorul Ionut Popa sa-si faca cruce la marginea terenului.

“Nu stiu de ce Ciucur a ales sa traga ca la minifotbal. Mi-am facut cruce si cu limba in gura. Apoi Draghici n-a mai continuat si a incercat sa-l prinda pe portar pe contre pied”, a spus Popa dupa meci.

“M-am trezit fara Bud si ieri m-am trezit cu 3-4 jucatori accidentati. Este bine ca facem si noi puncte, incercam sa facem pe viitor mai multe”, a adaugat Popa.

Asteapta intariri

“Avem nevoie de un marcator si de un mijlocas care sa lege jocul. Nu este greu sa aducem jucatori, pentru ca s-au dat doua salarii si cred ca intr-un timp lucrurile se vor rezolva. Timisoara este un oras care merita sa sustina activitatile cultural-sportive”, a concluzionat tehnicianul celor de la ACS Poli Timisoara.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 15 15 33
2 FCSB 15 21 32
3 Craiova 15 12 32
4 Botosani 15 6 25
5 Astra 15 7 24
6 Viitorul 15 4 23
Ionut Popa dupa ratarea lui Ciucur: “Mi-am facut cruce cu limba in gura”