Poli Timisoara

Ionut Popa, dator jucatorilor sai dupa victoria cu CFR: “Nu stiu cum sa fac cu ei”

Sursă foto: acspoli.ro

Succes urias pentru ACS Poli Timisoara in fata liderului CFR Cluj, cu 4-3, in etapa a 8-a. A doua victorie la rand pentru banateni care il obliga pe antrenorul Ionut Popa sa-si onoreze un pariu facut cu proprii jucatori.

“Nici in cele mai placute vise nu ma gandeam. La 4-0 am facut tumba aia si acum ma duc la maseur sa ma repare. La 4-3 m-am gandit la meciul lui Dinamo cu Foresta. Cred ca de la tumba aia au revenit ei”, a declarat Popa dupa meci.

“Golul lui Munteanu a contat enorm, toata lumea a fost surprinsa de executia lui Munteanu. Eu acum ma gandesc ce sa fac cu ei, ca le-am promis sa le dau 4-5 zile. Marti mergem sa jucam un amical aici intr-o comuna cu o echipa de Liga 4, apoi vineri dimineata ne prezentam la stadion pentru un test fizic, iar seara toata lumea va fi la nunta lui Artean”, a mai spus Popa.

ACS Poli Timisoara a invins CFR Cluj, cu 4-3, dupa ce in minutul 61 conducea cu 4-0. Oaspetii au marcat de trei ori in opt minute, insa n-au mai avut puterea sa obtina macar un punct.

Dupa doua victorii la rand ACS Poli Timisoara acumuleaza 13 puncte si ajunge pe loc de playoff in clasament.



Ionut Popa, dator jucatorilor sai dupa victoria cu CFR: “Nu stiu cum sa fac cu ei”