Poli Timisoara

Ionut Popa: “Am vrut sa-l omor pe nesimtitul de Pedro”

Sursă foto: facebook.com

ACS Poli Timisoara a pierdut trei puncte extrem de importante in economia luptei pentru salvarea de la retrogradare, iar antrenorul Ionut Popa pune infrangerea cu Pandurii pe seama atacantului brazilian Pedro Henrique.

Acesta si-a lasat echipa in inferioritate numerica dupa un hent stupid comis in repriza secunda cand, in loc sa trimita mingea in poarta dintr-o formalitate la o centrare a lui Croitoru, a comis un hent care i-a atras eliminarea.

In loc de 1-1 la acea faza, timisorenii s-au vazut cu un jucator mai putin si pana la final inferioritatea numerica a cantarit decisiv in economia meciului.

“Nesimţitul ăsta de Pedro, care mereu mi-a creat probleme, şi-a bătut joc de echipă. La sfârşit am vrut să-l omor pe Pedro, dacă nu mă ţineau jucătorii îl omoram”, a spus Popa la Digi Sport.

"Suntem retrogradaţi. Astăzi ne-am dat cu firma-n cap. I-am pregătit toată săptămâna, i-am dojenit, i-am aranjat, le-a dat şi salariul. Am fost penibili. Nu vor mai juca cei care au mimat astăzi jocul", a adaugat Popa.

ACS Poli Timisoara are 23 de puncte si se lupta cu Concordia Chiajna si Pandurii pentru evitarea locului direct retrogradabil in Liga 2.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 11 13 26
2 Craiova 12 8 23
3 Steaua 11 9 22
4 Astra 11 9 22
5 Botosani 11 6 20
6 Timisoara 11 0 17
Ionut Popa: “Am vrut sa-l omor pe nesimtitul de Pedro”