Poli Timisoara

Harut in afara oricarui pericol

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Jucatorul Denis Harut a fost victima unei ciocniri urate cu Benjamin Kuku la meciul dintre Sepsi Sf.Gheorghe si ACS Poli Timisoara, din etapa a 10-a a Ligii 1, faza playout.

Ramas inconstient pe teren in urma ciocnirii, Harut a fost transportat de urgenta la spital si, din fericire, o noua tragedie a fost evitata in fotbalul romanesc.

In varsta de 19 ani, Harut este acum in afara oricauir pericol, anunta clubul banatean prin intermediul unui comunicat oficial.

“Suntem bucuroși să anunțăm că situația medicală a lui Denis Haruț, accidentat în timpul jocului de marți, 15 mai, de la Sfântu Gheorghe, este una foarte bună. Denis, aflat sub observația medicilor brașoveni, le mulțumește încă o dată tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere”, a declarat președintele Radu Birlică.

“Poli Timișoara ține pe această cale să-și arate gratitudinea față de toți cei care au intervenit și ajutat în momentele delicate în care a fost implicat fotbalistul nostru. În numele clubului Poli, le mulțumesc celor de pe ambulanță, medicilor de la spitalul din Sfântu Gheorghe, precum și celor din conducerea Sepsi OSK pentru sprijinul acordat lui Denis Haruț”, a mai scris oficialul echipei de pe Bega.



Harut in afara oricarui pericol