Poli Timisoara

Anunt important pentru viitorul echipei ACS Poli Timisoara in fotbalul romanesc

Sursă foto: acspoli.ro

Salvata in extremis de la retrogradare sezonul precedent, dupa ce incepuse cu un deficit de 14 puncte, ACS Poli Timisoara ar putea trece in viitorul apropiat printr-o transformare care sa o aduca mai aproape de suporterii banateni sau, cu alte cuvinte, pe acestia mai aproape de stadion.

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, vicepresedintele Radu Birlica, a lansat o informatie interesanta cu privire la revendicarea actualei echipe timisorene din Liga 1 de la defuncta Politehnica Timisoara, emblema fotbalului de pe Bega.

“Tin să subliniez că ACS Poli deține palmaresul și culorile tradiționale alb și violet, ceea ce spune totul despre acest club. Având în vedere acest aspect, nu avem cum o să fim o clonă și vreau să-i anunț pe susținătorii clubului că în curând vor avea parte de o surpriză de proporții”, a spus Birlica.

“Amdemarat procedura de renunțare la particula ACS și transformarea denumirii în Poli Timișoara. Așteptăm ca aceste demersuri juridice legale să se încheie în curând.Timișoara merită o echipă în Liga 1, participantă în cupele europene, nu la retrogradare”, a adaugat oficialul echipei timisorene.



Anunt important pentru viitorul echipei ACS Poli Timisoara in fotbalul romanesc