Poli Timisoara

ACS Poli Timisoara ramasa fara presedinte

Sursă foto: acspoli.ro

Invins de Gino Iorgulescu in alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Sorin Dragoi si-a anuntat, miercuri, demisia din postul de presedinte al ACS Poli Timisoara.

"Am ajuns la un moment de cumpănă și așa cum am adus la cunoștință Consiliului Director, în ultima ședință din 29 septembrie 2017, îmi depun demisia începând de astăzi, 1 noiembrie, din funcția de președinte al clubului Poli Timișoara. Voi rămâne provizoriu în funcție până la întreruperea campionatului, în iarnă, moment până la care membrii Consiliului Director vor desemna o altă persoană în funcția de președinte", a anuntat Dragoi prin intermediul unui comunicat.

"Las o echipa bună, cu un obiectiv clar, care sunt convins că va fi îndeplinit. Voi rămâne cu sufletul alături de Poli și voi răspunde oricând prezent provocărilor care vor veni.
Un lucru este clar. Poli nu va muri niciodată, iar spiritul ei va dăinui veșnic, așa cum o face din 1921!", a adaugat Dragoi.

Un singur vot din 14 posibile a primit Dragoi la alegerile de la LPF, primind increderea clubului in fruntea caruia s-a aflat pana astazi.



ACS Poli Timisoara ramasa fara presedinte