Poli Timisoara

ACS Poli Timisoara nu se preda. Victorie la limita cu Voluntari in etapa a 20-a

Lanterna rosie ACS Poli Timisoara a invins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, intr-un meci din etapa a 20-a a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Doman in minutul 36 dintr-un penalty pe care tot el l-a obtinut in duel cu Capatana.

Acelasi Capatana trecuse de putin pe langa deschiderea scorului patru minute mai devreme la centrarea lui Coman din stanga.

Cernat, rosu direct

La ultima faza a primei reprize oaspetii au ramas in inferioritate numerica, Cernat primit cartonasul rosu direct pentru un fault comis la centrul terenului.

In partea secunda, chiar si cu un om in plus, Timisoara s-a apropiat sporadic de poarta adversa, cea mai mare ocazie fiind ratata de Doman in minutul 73. Sutul acestuia din afara careului a intalnit bara.

Anterior acestei mari ocazii cei de la Voluntari au trecut pe langa egalare prin Curelea, fostul jucatorul al Sportului Studentesc trimitand pe langa poarta din pasa lui Coman.

In finalul meciului portarul timisorean Straton a scos in extremis o mingea grea care se ducea sub bara.

Statistica

Aceasta este doar a doua victorie a banatenilor in confruntarile cu Voluntari. Pana acum au fost sase intalniri directe cu aceasta din etapa a 20-a, iar precedentul succes data din 10 aprilie 2016, cand Poli s-a impus pe teren propriu, cu 2-1. In turul acestei editii de campionat Voluntari castigase acasa, cu 4-1.

foto: acspoli.ro



ACS Poli Timisoara nu se preda. Victorie la limita cu Voluntari in etapa a 20-a