Poli Timisoara

ACS Poli Timisoara, echipa carioca, cu un picior in finala Cupei Ligii

Dupa victoria cu 4-2 obtinuta, miercuri seara, pe terenul imposibil al celor de la ASA Tg.Mures, echipa ACS Poli Timisoara a luat o serioasa optiune pentru calificarea in finala Cupei Ligii din acest sezon. Meciul a fost live text pe onlinesport.ro

Intr-un echipament improvizat cu numerele scrise pe spate cu carioca, cei de la Timisoara au deschis rapid scorul inca din minutul 11. Artean a transformat un penalty acordat pentru un hent in marginea careului muresenilor.

Ciolacu a restabilit egalitatea cu un sut din sase metri in minutul 25 la devierea mai mul din greseala a lui Kuku.

In pericol sa fie oprit

A existat un moment in care centralul Iulian Calin a oprit meciul si i-a chemat la discutii pe capitanii si antrenorii celor doua echipe. In cele din urma partida s-a reluat, desi au existat probleme serioasa cu mentinerea echilibrului.

"Arbitrul a spus ca daca ingheata si terenul devine foarte tare, s-ar putea sa intrerupa jocul", a lamurit Ionut Popa, antrenorul Timisoarei, momentul opririi partidei.

Pana la urma meciul s-a incheiat cu toti jucatorii capabili sa iasa de pe teren pe propriile picioare, exceptie facand doar Poparadu de la Timisoara, jucator care n-a mai putut continua in prima repriza din cauza unei accidentari.

Lovituri pe contraatac

Timisoara s-a distantat la 3-1 in partea secunda prin reusitele lui Draghici (min.61) si Llorente (min.67), ambele goluri marcate dupa lansari spectaculoase pe zona centrala.

Muresenii au redus din diferenta prin Rus cu o reluare din sase metri in minutul 77, dar Popovici avea sa inchida tabela pe contraatac in prelungiri. Aceasta dupa ce Ursu rata egalarea cu un sut respins de sub bara de portarul timisorean Straton.

Jucatorii de la Timisoara au jucat pentru o prima inedita.



ACS Poli Timisoara, echipa carioca, cu un picior in finala Cupei Ligii