Liga 1

Poli Timisoara incepe cu victorie in deplasare la Chiajna

Sursă foto: acspoli.ro

Ramasa in Liga 1 dupa un sezon epic inceput la -14 si incheiat cu o dubla de baraj impotriva rivalei banatene UTA, Poli Timisoara a inceput cu victorie noul sezon competitional, scor 1-0, contra celor de la Concordia Chiajna.

Cu un lot intarit serios in perioada de pauza, Timisoara a aratat maturitate in joc si forta in exprimarea pe teren, iar victoria chiar si la limita este una cat se poate de clara.

Birnoi, un jucator titularizat de Ionut Popa in pofida celor doar 19 ani ai sai, a marcat unicul gol al meciului de la Chiajna cu o lovitura de cap in minutul 50 dintr-o centrare oferita de Munteanu.

Aceasta dupa o prima repriza extrem de saraca in faze de poarta si in care n-am consemnat decat sutul lui Vasvari cu pamantul din minutul 37.

Chiajna a fost aproape de gol in minutul 52, imediat dupa deschiderea scorului, cand Tipuric a reluat cu capul pe langa poarta o minge centrata din lovitura libera.

Cu trei minute inaintea finalului de partida a fost randul lui Vasile Gheorghe, un alt nou venit in tabara ilfovenilor, sa rateze poarta dintr-o pozitie favorabila.

In disperare de cauza, Dan Alexa si-a trimis si portarul la ultimul corner al meciului in prelungiri, insa tabela a ramas nemodificata.



Poli Timisoara incepe cu victorie in deplasare la Chiajna