Poli Iasi

Titi Dumitriu a preluat Poli Iasi

Fostul coordonator al Centrului de Copii si Juniori din Ghencea a preluat Politehnica Iasi pentru ultimele etape din acest sezon, avand ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.
Din cauza problemelor de sanatate pe care Petre Grigoras le traverseaza, iesenii au fost nevoiti sa opereze o modificare in staff-ul tehnic, numindu-l pe Titi Dumitriu antrenor pana la finalul acestui sezon.

"Sunt convins ca obiectivul va fi realizat si ca Iasiul, singurul oras mare din tara care nu a ajuns in cupele europene, se va bate la anul pentru a merge in Europa. Am preluat o echipa care mi-a placut cum joaca si care cred ca nu avea nici o emotie daca nu avea nesansa iar domnul Grigoras nu avea probleme personale. Am venit sa continuu o munca si sa pregatesc o echipa bine pregatita, bine antrenata, formata din jucatori valorosi", a spus Titi Dumitriu.

Dumitriu va fi ajutat de Marian Dinu si Dan Motei, colaboratorii lui Grigoras, si de Narcis Ciocirlan, fost colaborator al lui Ionut Popa si Cristiano Bergodi, rechemat la echipa.

In vederile iesenilor s-au mai aflat Mircea Rednic si Ilie Dumitrescu, insa acestia au refuzat propunerea lui Gheorghe Nichita.

Onlinesport


Titi Dumitriu a preluat Poli Iasi