Poli Iasi

Stoican da vina pe ghinion pentru infrangerea cu CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Flavius Stoican n-are ce sa le reproseze jucatorilor sai dupa 0-1 acasa cu CFR Cluj si spune ca doar ghinionul poate fi blamat pentru golul incasat la ultima faza.

“Am intalnit o echipa care s-a aparat bine, a fost dificil sa-i deschidem. Pacat ca am luat acel gol in minutul 93, dar sansele noastre de a ajunge in playoff sunt mici. Sunt mandru de jucatorii mei, asta este fotbalul. Capul sus. Sunt alaturi de ei”, a spus Stoican dupa meciul cu CFR Cluj.

“Puteam castiga fara penalty sau puteam sa obtinem un egal fara probleme. Nu caut scuze, dar am jucat contra campioanei si le-am pus probleme 11 la 11. Am avut ghinion la acea faza, pana atunci CFR-ul n-a existat”, a adaugat tehnicianul iesenilor.

CFR Cluj a castigat cu 1-0 la ultima faza a meciului din Copou prin reusita lui George Tucudean, jucator intrat in teren la putin timp inaintea reusitei.

O victorie obtinuta in inferioritate numerica, CFR Cluj ramanand in zece jucatori in minutul 17 dupa eliminarea lui Culio pentru cumul de cartonase galbene.



Stoican da vina pe ghinion pentru infrangerea cu CFR Cluj