Poli Iasi

Reunire si primul antrenament la Iasi

Fotbalistii lui Liviu Ciobotariu s-au prezentat azi la reunire si au efectuat primul antrenament din acest an. CSMS Iasi a avut 28 de jucatori la reunire, alti patru fiind invoiti.

Cu exceptia jucatorilor din turul campionatului, la reunirea de azi din Copou au fost prezenti patru jucatori noi: Claudiu Siminicariu de la juniorii Iasiului, Radu Miron (fundas stanga venit de la Mangalia) si mijlocasii Ionut Nutescu si Marius Calugaru, ambii veniti de la CFR Pascani.

CSMS Iasi va avea in aceasta iarna doua stagii de pregatire, unul la Slanic Moldova axat doar pe recuperare si pregatire fizica, si unul in Antalya, unde echipa moldoveana va disputa si cateva meciuri amicale.

Jucatorii prezenti la reunire:
Portari: Ionut Irimia, Andrei Balan, Cezar Lungu;
Fundasi: Alexandru Cretu, Bogdan Mitrea, Adrian Avramia, Razvan Tincu, George Huma, Bogdan Straton, Ionel Mihalachioaie, Radu Miron;
Mijlocasi: Narcis Badic, Alexandru Ciucur, Claudiu Tudor, Marius Onofras, Ramses Gado, Iulian Vladu, Adrian Nalati, Ciprian Milea, Alexandru A¢iganasu, Ionut Nutescu, Marius Calugaru, Claudiu Siminicariu;
Atacanti: Claudiu Ionescu, Andrei Herghelegiu, Madalin Crenganis, Razvan Gorovei, Adrian Patulea.

In zilele urmatoare se vor alatura lotului si alti patru jucatori, Curiliuc, Petrovic si Semeneko, care au fost invoiti la primul antrenament.

Liviu Ciobotariu il asteapta la echipa si pe Hugo Moutinho de la Turnu Severin, care a depus memoriu pentru a deveni liber de contract si vrea sa se mute la Iasi in aceasta iarna.

Antrenorul moldovenilor mai asteapta insa intariri: "Suntem in discutii cu doi jucatori, un fundas dreapta si un mijlocas central, dar deocamdata nu pot spune cine sunt acestia, pana nu este ceva sigur. Ne asteapta un retur foarte greu, dar suntem optimisti si speram sa indeplinim obiectivul."



Reunire si primul antrenament la Iasi