Poli Iasi

Petre Grigoras: "Vreau o reactie de orgoliu din partea jucatorilor mei"

Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat, sâmbata, ca a trecut peste supararea pricinuita de înfrângerea cu FC Vaslui si ca se asteapta ca jucatorii sai sa se revanseze în partida de duminica, din deplasare, cu Universitatea Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Campionatul merge înainte si nu avem timp de lamentari. Am simtit o mare dezamagire dupa meciul pierdut acasa cu FC Vaslui, dar nu ne plângem la nesfârsit deoarece vine meciul cu Universitatea Craiova, o echipa aflata la distanta mica în spatele nostru. Am încercat sa-i mobilizez pe baieti dupa înfrângerea din partida cu Vaslui si le-am transmis ca au acum ocazia sa-mi demonstreze ca valoarea lor este alta decât cea aratata în ultima etapa. Vreau o reactie de orgoliu din partea jucatorilor mei. Stiu ca Universitatea Craiova este o echipa care joaca foarte bine pe teren propriu, cel mai bun exemplu fiind victoria obtinuta în fata Brasovului, una dintre formatiile bune ale campionatului nostru“, a spus Petre Grigoras.

Tehnicianul iesenilor a mai adaugat ca îl deranjeaza faptul ca nu poate conta pe Vali Badea si Andrei Ionescu din cauza unor clauze contractuale: „Si asa am multe absente din cauza accidentarilor sau suspendarilor, acum, la Craiova, ma lovesc si de niste clauze din contracte. Nu mi se pare normal sa treci într-un contract clauza ca un jucator la care tu renunti sa nu poata evolua împotriva ta. Daca tu renunti la un jucator, înseamna ca nu-i mai apreciezi valoarea si nu te mai intereseaza ce se întâmpla cu el".

Jucatorii Andrei Ionescu si Valentin Badea nu vor juca pentru Poli Iasi în meciul cu Universitatea Craiova de duminica, având în contracte clauze care le interzic sa evolueze împotriva echipei oltene.

Partida Universitatea Craiova-Politehnica Iasi, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa, duminica, de la ora 13.30.

Mediafax



Petre Grigoras: "Vreau o reactie de orgoliu din partea jucatorilor mei"