Poli Iasi

Petre Grigoras: "Trebuie sa invingem cu orice sacrificiu pe International Curtea de Arges"

Antrenorul Politehnicii Iasi, Petre Grigoras, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca formatia sa trebuie sa învinga cu orice pret echipa International Curtea de Arges, sâmbata, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

"Suntem la un singur punct de retrogradare si le-am spus baietilor ca trebuie sa strângem rândurile si sa învingem cu orice sacrificiu pe International Curtea de Arges. În etapa trecuta, nu am reusit sa facem jocul pe care mi l-am propus în compania Craiovei. Am avut probleme în ofensiva: Lamine Diarrassouba nu a jucat bine, iar Vali Negru nu a prins o zi tocmai fasta. Am jucat la mijloc cu doi oameni de profil mai defensiv, Onicas si Bârladeanu, dar din pacate am primit gol în finalul meciului", a spus Grigoras.

Tehnicianul a adaugat ca se simte mai bine, dupa ce, saptamâna trecuta, a avut probleme de sanatate: "Nu am avut probleme cu inima, dar medicul mi-a recomandat câteva zile de odihna, pentru ca am o problema clinica. M-am simtit rau înca din timpul meciului cu FC Vaslui, dar acum ma simt mai bine. Eu traiesc pasional fiecare meci si ma consum foarte mult pe banca tehnica. Sunt un sentimentalist, nu sunt rece si distant, cum cred unii. A fost mai usor sa vad la televizor meciul echipei mele de la Turnu Severin, cu Universitatea Craiova. Trairile nu sunt la fel ca atunci când esti pe banca".

Antrenorul Petre Grigoras nu a facut deplasarea la Turnu Severin, saptamâna trecuta, pentru meciul cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, din cauza unor probleme medicale.

Meciul Politehnica Iasi - International Curtea de Arges, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, va avea loc sâmbata, de la ora 18.00.

Mediafax



Petre Grigoras: "Trebuie sa invingem cu orice sacrificiu pe International Curtea de Arges"