Poli Iasi

Petre Grigoras: "Nu sunt las, sunt doar bolnav"

Antrenorul formatiei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca îsi asuma toate rezultatele echipei de pâna acum si ca lipseste în aceste zile de la antrenamente din cauza problemelor de sanatate.

"Nu sunt las, sunt doar bolnav. Sunt niste probleme omenesti, cum au avut si Mircea Lucescu sau Mircea Sandu si nu pot veni în aceste zile la antrenamente. Îmi asum toate rezultatele obtinute de Poli Iasi pâna acum. Îi înteleg si pe conducatorii clubului, care îmi cauta înlocuitor. Pâna la urma e normal atâta timp cât eu nu ma pot implica suta la suta în activitatea echipei", a spus Petre Grigoras, aflat acasa, la Daramanesti.

Tehnicianul gruparii iesene a afirmat ca echipa sa ar fi putut obtine mult mai mult în partida cu Steaua. "Pâna la schimbarea lui Costache, accidentat, Steaua nu a pus probleme. Chiar si la 1-1, noi am avut doua ocazii mari prin Paun si Miclea si probabil Steaua nu ar mai fi putut sa revina. În concluzie, cred ca Steaua a obtinut o victorie neasteptata si nemeritata", a completat Grigoras.

Antrenamntele echipei Poli Iasi sunt conduse în aceste zile de secunzii Marian Dinu si Dan Motei, Petre Grigoras urmând sa lipseasca, din motive medicale, si de la partida de duminica, de pe teren propriu, cu Otelul Galati.

Mediafax



Petre Grigoras: "Nu sunt las, sunt doar bolnav"