Poli Iasi

Mircea Rednic scrie istorie la Poli Iasi dupa primul succes in Copou

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Victoria obtinuta de Poli Iasi impotriva Universitatii Craiova, cu 3-2, reprezinta primul succes din mandatul lui Mircea Rednic pe banca moldovenilor.

Poli Iasi nu mai invinsese pe nimeni din optimile Cupei Romaniei, 3-0 in deplasare cu Metalul Buzau.

”Sunt fericit, ma bucur pentru baieti pentru ca sufereau. Munceam mult la antrenament, dar rezultatele nu veneau. Am inteles ca e pentru prima data si ma bucur mult. O victorie muncita. Vreau sa felicit si publicul care a fost alaturi de echipa.

”Nu mai stiam pe cine sa injur, pe cine sa bat, sa ma bat singur. Ar fi fost o lovitura pentru noi. Am un lot bun, avem concurenta, sper sa se refaca la meciul cu Dinamo. Trebuie sa pregatim foarte serios meciul de sambata. Ar fi pacat sa nu luam cele trei puncte dupa o asemenea calificare.

”N-am nicio revansa de luat cu Dinamo. Sunt aici, sunt profesionist si ma implic foarte mult. Suntem bine si financiar, nu sunt probleme. Putem pregati in liniste meciurile care vin.

”L-as fi salutat cu drag, ca asa se obisnuieste, dar e alegerea lui. E bine sa ne respectam, pentru ca viata de antrenor e grea in Romania.

Poli Iasi a eliminat-o pe Craiova, cu 3-2, dupa ce oltenii au revenit de la 0-2 egaland in minutul 89.

Iesenii au marcat golul victoriei in minutele aditionale prin Breeveld, jucator aflat la prima dubla din cariera.



Mircea Rednic scrie istorie la Poli Iasi dupa primul succes in Copou