Poli Iasi

Mircea Rednic, sageti catre Gheorghe Hagi: ”Trebuie sa respectam competitia”

Sursă foto: https://twitter.com/Liga1Romania

Poli Iasi a ajuns pe ultimul loc in playout cu Mircea Rednic pe banca, insa reputatul antrenorul este optimist ca poate redresa corabia in etapele ramase de disputat din Liga 1.

"Pe un contraatac nici nu stiu ce a fost, o pasa, un sut...eu nici nu am vazut golul. E greu si pentru ei, le-am spus sa uite cat mai repede acest meci. Fotbalul se joaca pe goluri. Noi n-am reusit sa o bagam in poarta, ei au avut un portar foarte bun.

"Chiar nu i-am spus nimic. Totusi l-am facut sa inteleaga ca daca nu joaca la noi, n-are nicio sansa. I-am spus ca cea mai mare calitate la un jucator tanar e modestia. Daca pentru el cea mai mare performanta e ca a semnat la Steaua, atunci o sa aiba de pierdut in cariera", a declarat Mircea Rednic.

Acesta a mai spus ca trebuie sa pregateasca foarte bine urmatoarele trei meciuri, inclusiv partida din turul semifinalei Cupei Romaniei cu Sepsi.

"Nu este cel mai greu moment din cariera. Am mai avut si la Mouscron, eram pe ultimul loc. Trebuie sa reusim. Eu sunt optimist si am incredere in jucatori. Stiu ce am de facut. Nu o sa fie usor. Jucam la 13, cand nu e cald deloc. Altii se plang ca joaca la 17 si e cald. Voluntariul vor avea patru zile jumatate, noi doar doua zile jumatate", a mai declarat Rednic.

Sageti catre Hagi

"Ei vor sa promoveze tineri, dar si eu am fost tanar. Sa cresti ca joc, ai nevoie de jucatori cu experienta in jurul tau. Sa schimbi toata echipa, dar totusi trebuie sa respectam competitia", a spus Rednic despre decizia lui Gheorghe Hagi de a schimba toata echipa la meciul cu Chindia.



Mircea Rednic, sageti catre Gheorghe Hagi: ”Trebuie sa respectam competitia”