Poli Iasi

Mircea Rednic acuza arbitrajul: “Nu vreau sa fiu luat de prost”

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Poli Iasi ramane lanterna rosie in playout dupa infrangerea cu FC Voluntari din etapa a 5-a, un rezultat pe care antrenorul Mircea Rednic il pune pe seama ghinionului si al arbitrajului ostil din partea lui Istvan Kovacs.

“Am dominat jocul in repriza a doua. Ei au inscris un gol cum l-au inscris, dar nu vreau sa fiu luat de prost. Nu se poate ca la nivelul tau de arbitraj sa oferi un asa penalty. Nu cred ca era cazul sa dea penalty. Baietii si-au dorit sa castige, dar e pacat sa ne batem joc de munca lor si a antrenorilor. Baiatul ala prea a cazut secerat din picioare, poate l-a impuscat cineva din tribuna. E adevarat ca aici e o zona frumoasa, interesanta, dar sa se mai opreasca odata.

“E pacat ca in trei meciuri bune n-am reusit sa luam vreun punct. Trebuie sa ramanem pozitivi, urmeaza meciul de Cupa. E greu sa joci si impotriva arbitrilor, si impotriva climei. Mai aveam putin si jucam la 11 dimineata”, a declarat Mircea Rednic dupa infrangerea 0-1 de la Voluntari.

Poli Iasi ramane ultima in ierarhie dupa al treilea meci pierdut consecutiv.

Pentru ieseni urmeaza semifinala Cupei Romaniei cu Sepsi Sf.Gheorghe la mijlocul saptamanii viitoare.Mircea Rednic acuza arbitrajul: “Nu vreau sa fiu luat de prost”