Poli Iasi

Liviu Ciobotariu dupa esecul cu Rapid: "Meritam un egal"

Antrenorul lui CSMS Iasi, Liviu Ciobotariu, este nemulTumit de rezultatul obTinut in primul meci oficial din acest an, dupa ce echipa sa a pierdut la limita pe teren propriu in faTa Rapidului. Tehnicianul iesenilor spune insa ca nu are ce sa le reproseze elevilor sai si nici lui Alexandru CreTu, al carui autogol a trimis toate cele trei puncte in Giulesti.

"Este un rezultat injust. Meritam cel puTin un rezultat de egalitate avand in vedere situaTiile pe care le-am avut. Am inceput cum nu se poate mai prost pentru ca am reusit performanta sa ne inscriem un autogol inca din primele minute. Am reusit apoi sa revenim usor, ne-am creat multe ocazii, dar nu am marcat. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Au facut ce le-am cerut eu si si-au facut treaba", a declarat dezamagit Ciobotariu.

Antrenorul iesenilor este constient ca elevii sai mai trebuie sa lucreze la faza de finalizare, unde si in meciul cu Rapid au aratat imprecizie si neputinTa.

"La acest capitol suferim, la atac, ne cream multe ocazii de gol, dar din pacate nu reusim sa marcam. A fost si nesansa azi, am avut o mare ocazie de gol pe final, dar din pacate Moutinho a ratat. Un meci egal puteam sa obTinem. Era bine pentru moralul jucatorilor, pentru suporteri, carora Tin sa le mulTumesc ca au fost alaturi de noi. Era mai bine daca reuseam sa fructificam cel puTin o ocazie din cele pe care le-am avut, insa jocul imi da sperante ca ne putem realiza obiectivul de a ne salva de la retrogradare", a mai spus Ciobotariu.

In legatura cu Alexandru CreTu si autogolul care a decis practic infrangerea iesenilor, Ciobotariu s-a dovedit indulgent: "E un fotbalist foarte bun, are calitaTi, dar azi a gresit probabil din cauza lipsei de experienTa. E copil, e inca tanar, are timp sa inveTe."



Liviu Ciobotariu dupa esecul cu Rapid: "Meritam un egal"