Poli Iasi

Ionut Popa este tentat sa revina la Poli Iasi

Antrenorul Ionut Popa, care s-a ocupat în aceasta vara de pregatirea formatiei Poli Iasi, a declarat luni, agentiei MEDIAFAX, ca va semna un contract cu gruparea din Liga a II-a doar în cazul în care se vor rezolva problemele financiare.

"Dupa amicalul cu Petrolul de sâmbata, m-am întors acasa, la Arad. Le-am spus oficialilor clubului ca semnez cu Poli Iasi doar daca se rezolva problemele financiare. Acum astept sa aflu daca lucrurile s-au miscat semnificativ. Daca problemele se vor rezolva, revin. Daca nu, ramân la Arad. Eu le-am tot spus în ultima luna ca nu putem promova cu lotul actual, dar nu s-a facut nimic. Acum sunt multi jucatori care nu au ce cauta la Poli Iasi, iar cei care au valoare sunt mai mult cu gândul la starea clubului decât la antrenamente. Asa nu putem ataca promovarea", a afirmat Ionut Popa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul aradean a mai adaugat ca înca mai spera ca primarul Iasului si presedintele de onoare al clububului, Gheorghe Nichita, sa salveze situatia în ultimul moment. "Iasiul are datorii de 3,3 milioane de euro, dar domnul Nichita mi-a spus ca se întrevad solutii de viitor. Problema este ca ne-am întârziat deja foarte mult cu organizarea echipei, acesteia lipsindu-i câte un fotbalist bun în fiecare compartiment, si, fireste, omogenitatea. De asta si prestatiile au fost slabe în meciurile amicale. Eu mai astept totusi un telefon de la Iasi, unde încerc sa mai aduc unul-doi jucatori, dar totul depinde de posibilitatile clubului", a adaugat Popa.

Mediafax



Ionut Popa este tentat sa revina la Poli Iasi