Poli Iasi

Ionut Popa a facut show dupa promovarea in prima liga

Antrenorul echipei CSMS Iasi, Ionut Popa, a declarat sâmbata, dupa ce gruparea sa a reusit promovarea în Liga I, ca este foarte bucuros si dedica acest succes tuturor iesenilor, mentionând ca este meritul celor care au avut încredere în conducerea tehnica si în el, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Este o bucurie foarte mare. Am stat 29 de etape cu un nor deasupra capului, pâna sa ne bucuram de promovare. Ma bucur ca în ultima etapa am reusit sa ajungem pe primul loc. Este meritul celor care au avut încredere în conducerea tehnica si în mine. Dedic aceasta victorie tuturor iesenilor. Astazi am facut un meci frumos, dar persoanele interesate ar trebui sa faca o ierarhie pentru a vedea care este antrenorul cu cele mai multe promovari în ultimii ani", a spus Popa.

Întrebat cum o sa sarbatoreasca promovarea, el a raspuns: "În pielea goala, cu doua sticle de vin rosu si doua-trei masini frumoase lânga mine. Spun masini pentru ca ma aude nevasta-mea".

Ionut Popa considera promovarea "un succes al tuturor". "Este foarte greu sa promovezi în Liga I, mai ales în conditiile de la Iasi, care nu a avut o evolutie foarte buna la început de campionat. Trebuie sa îmbunatatim lotul. Înca nu mi s-a propus nimic privind continuarea mea aici, dar asteptam alegerile pentru a vedea cum joaca primarul", a mai spus tehnicianul.

Presedintele Florin Prunea a declarat ca CSMS Iasi merita promovarea. "Trebuie sa ne bucuram de aceasta promovare, trebuie sa felicitam atât pe antrenor cât si pe ceilati oameni care ne-au ajutat. Iasiul a meritat aceasta promovare pentru ca a muncit foarte mult. Un oras atât de civilizat nu avea cum sa nu aiba echipa în liga I. Multumim publicului care ne-a ajutat extraordinar astazi, fara public totul este zero", a afirmat Prunea.

CSMS Iasi a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Farul Constanta, în ultima etapa a Ligii a II-a, si a promovat în primul esalon. La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Mediafax


Ionut Popa a facut show dupa promovarea in prima liga