Poli Iasi

Grigoras: "Atacantii mei au facut un meci slab"

Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat, sâmbata, într-o conferinta de presa, ca atacantii sai au avut o evolutie slaba în meciul de pe teren propriu cu International Curtea de Arges, încheiat la egalitate, scor 0-0, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am dorit prea mult victoria astazi, dar, din pacatre, nu am reusit sa o obtinem. Am întâlnit o echipa artagoasa, care s-a luptat pentru fiecare minge. Chiar si asa, am avut trei ocazii mari la începutul meciului si înca doua la final, însa atacantii mei au facut un meci slab. I-am schimbat pe toti din cauza randamentului. Sunt extrem de afectat de acest rezultat, deoarece situatia noastra e din ce în ce mai grea. Ne-am afundat si mai mult si nu stiu ce este de facut. Sper ca ne vom putea revansa fata de fani la partida de la Piatra Neamt si doar cu o altfel de atitudine vom putea pleca de acolo cu puncte", a spus Grigoras.

Întrebat despre evolutia tot mai slaba a jucatorului Vlad Bujor, tehnicianul gruparii iesene a raspuns: "Cred ca în ultima perioada am vorbit mai mult cu Bujor decât cu fiul meu. E clar ca e într-o scadere de forma si sper sa-si revina cât mai repede. Astazi, cu siguranta nu ar fi fost titular daca as fi avut tot lotul valid. Nu uitati ca Bâlba nu a mai jucat de foarte mult timp, iar Vali Badea a tras de el pentru ca este accidentat. Nici Paun nu a facut un meci stralucit, la fel ca si Miclea, care a ratat doua ocazii foarte mari pe final".

Formatia Politehnica Iasi a remizat, sâmbata, pe teren propriu, scor 0-0, în fata echipei International Curtea de Arges, într-o partida contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Mediafax



Grigoras: "Atacantii mei au facut un meci slab"