Poli Iasi

Dumitru Dumitriu: "Meciul cu Otelul Galati este crucial"

Noul antrenor al echipei Poli Iasi, Dumitru Dumitriu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca partida de pe teren propriu cu Otelul Galati, este cruciala în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Meciul cu Otelul este crucial. Asa cum i-am simtit deja pe jucatori la antrenamente, sunt convins ca putem câstiga aceasta partida. Se vor întâlni doua echipe cu situatii total diferite: Galatiul este o formatie lipsita de griji, care va veni si va juca relaxat, în timp ce Poli este suferinda de puncte, nu de altceva. Sper ca si Petre Grigoras, cu care am avut si am în continuare o relatie excelenta, dar si secunzii sai, sa ma ajute sa obtinem victoria si apoi sunt convins ca ne vom redresa", a spus Dumitriu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La partida cu Otelul Galati, conducerea gruparii iesene a luat decizia de a lasa intrarea libera. "Avem foarte mare nevoie de aportul publicului si de aceea am decis sa lasam intrarea libera la partida cu Otelul. Totusi, suporterii sunt rugati sa se prezinte la casele de bilete pentru a prelua tichetele gratuite fara de care accesul pe stadion nu va fi posibil", a precizat presedintele gruparii iesene, Cristian Starica.

Echipa Poli Iasi întâlneste, duminica, de la ora 16.00, pe teren propriu, formatia Otelul Galati, într-o partida contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Mediafax



Dumitru Dumitriu: "Meciul cu Otelul Galati este crucial"