Liga 1

Poli Iasi - UTA 1-2. Oaspetii au marcat dupa minutul 90!

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Condusa inca din minutul 9 al meciului din Copou, UTA Arad a dat lovitura in minutele aditionale si a plecat cu toate punctele puse in joc.

Dylan Flores a deschis scorul pentru Poli Iasi, ultima clasata, in minutul 9, dupa o patrundere finalizata cu sut la coltul lung.

UTA a presat intreaga repriza secunda in cautarea golului egalizator si pana la urma echipa care mai indrazneata in joc a fost rasplatita pe tabela de marcaj si in clasament.

Poli Iasi s-a rezumat la un joc de asteptare in conservarea avantajului minim si pana la urma formatia pregatita de Daniel Pancu a avut parte de un final de cosmar.

Mai intari aradenii au restabilit egalitatea prin Erico da Silva in minutul 90+1 dupa o lovitura de la coltul terenului.

O faza la care portarul Laurentiu Branescu a avut partea lui de vina aratandu-se ezitant in iesirea pe centrare.

Doua minute mai tarziu UTA a marcat si golul doi. Centrare din flancul stang, Roger reia cu capul pe poarta, Branescu respinge in fata si Ciprian Rus, pe faza, reia pentru 1-2.

Trei puncte uriase pe care UTA le recupereaza dupa ce runda precedenta pierduse de o maniera asemanatoare pe teren propriu cu FC Arges, un meci in care a avut 1-0 si a pierdut in cele din urma cu 2-1.

Poli Iasi ramane pe ultimul loc in clasament dupa a 12-a infrangere, echipa din Copou ajungand la 41 de goluri incasate in 19 meciuri.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Brănescu - Cană, R. Popa, Baxevanos, Buşu - D. Flores (Vanzo '55), Mihalache, Passaglia - Onea, Duranovici (Zajmovici '88), Mensah (Popadiuc '46). Antrenor Daniel Pancu;

UTA: Iacob - Tomozei, Erico, Fl. Ilie, Bustea - Miculescu (Buhăceanu '72), Albu (Isac '87), Vorobjovas (N. Roşu '46), D. Rusu - Roger Figueira, Antal (C. Rus '72). Antrenor Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: Brănescu ' 68, Passaglia '74, Buşu '81 / Miculescu '23, Vorobjovas '38, Antal '39, Erico '82, C. Rus '90+5.

Arbitru: Andrei Antonie.



Poli Iasi - UTA 1-2. Oaspetii au marcat dupa minutul 90!