Liga 1

Poli Iasi termina la egalitate cu Astra Giurgiu

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Echipele Poli Iasi si Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1 (0-0), sambata seara, intr-un meci din etapa a 2-a din Liga 1 Betano. Asa am trait Poli Iasi - Astra Giurgiu 1-1.

Gazdele au deschis scorul la un sfert de ora dupa pauza prin Frasinescu, jucator care a reluat cu capul din 6-7 metri o centrare trimisa de Cristea dintr-o lovitura libera.

Un gol venit pe fondul de dominare al jocului de catre echipa ieseana in debutul partii secunde, dupa ce prima parte apartinuse in totalitate celor de La Astra.

Cu noua minute inaintea finalului de partida Astra reusea egalarea prin albanezul Llullaku, care a transformat cu siguranta o lovitura de la 11 metri dicatata de centralul Catalin Popa la hentul indiscutabil comis de Mimoun.

Mimoun abia intrase de patru minute in teren in locul lui Flores.

Revenit la Astra Giurgiu dupa perioada petrecuta la FCSB, Alibec a fost introdus in teren in minutul 72 in locul lui Moise, insa nu a reusit sa faca diferenta la nicio faza in care a avut mingea.

Noul septar de la Astra a fost lasat sa execute o lovitura libera aproape de linia careului advers, dar a trimis in zidul iesenilor.

Un rezultat pana la urma echitabil, desi cei de la Astra se pot declara nemultumiti dupa numarul de ocazii pe care l-au avut in prima repriza, cand Balaure, Bus, Llullaku si Rosu au ratat din pozitii dintre cele mai favorabile.

Caseta tehnica

Politehnica Iaşi:  Rusu - Arias, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru – Rus (Chelaru ’46), Flores (Mimoun ’76), Cioinac, Ştefănescu (Sin ’54) - Kizito - A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Astra Giurgiu: Iliev - Belu-Iordache, Erico, Bejan, Stan – Moise (Alibec ’72), Mrzljak, N. Roşu (Biceanu ‘90+2) - Balaure, Buş (Begue ’57), Llullaku. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Cartonaşe galbene: Mihalache ’36, Cioinac ’66, Sin ’72, Dylan Flores ’72, Frăsinescu ’77, Mimoun ‘79 / Mrzljak ’35, Buş ’36, Iliev ’59, Bejan ‘59.

Arbitru: Cătălin Popa.



Poli Iasi termina la egalitate cu Astra Giurgiu