Liga 1

Poli Iasi pleaca invingatoare de la Ovidiu. Viitorul in pericol sa rateze playoff-ul!

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi/

Etapa a 24-a din Liga 1 Betano a debutat, vineri seara, cu duelul dintre Viitorul Constanta si Poli Iasi, partida castigata la limita de echipa vizitatoare, scor 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de spaniolul Boris Garros in minutul 85 dintr-o lovitura de la 11 metri acordata la faultul comis de portarul Valentin Cojocaru asupra lui Platini.

Ambele echipe au incheiat partida cu un jucator mai putin pe teren. Viitorul a ramas in inferioritate numerica din finalul primei reprize, dupa Denis Dragus a primit doua galbene in trei minute.

Asa am trait Viitorul - Poli Iasi 0-1

Echilibrul numeric a fost refacut in partea secunda, Willy Semedo de la ieseni fiind eliminat de asemenea pentru cumul de cartonase galbene. Pe primul l-a incasat in minutul 54, iar pe cel de-al doilea in minutul 65.

Dupa restabilirea egalitatii numerice pe teren Viitorul a fost echipa mai periculoasa, formatia care a controlat jocul si Ianis Hagi a ratat cea mai mare ocazie in minutul 76. Sutul capitanului gazdelor a fost blocat de bara!

In urma acestui rezultat Poli Iasi urca pe loc de playoff, ocupand pozitia a sasea cu 34 de puncte, la egalitate cu Viitorul, echipa de pe locul cinci.

Viitorul ramane fara victorie in acest an, ajungand la trei infrangeri consecutive!

De retinut si ca Flavius Stoican se impune in premiera in fata lui Gheorghe Hagi la nivelul Ligii 1.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer – Vînă (Rivaldinho ’89), T. Băluţă, Casap (Achim ’56) – Houri (Calcan ’82), Drăguş, Ianis Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi;

Politehnica Iaşi: Nino – Bosoi (Platini ’46), Gardoş, Frăsinescu, Sin - Mihalache, Qaka (Semedo ’42) - A. Zaharia, Flores, Burlacu (Petre ’79) - Boris Garros. Antrenor: Flavius Stoican;

Cartonaşe galbene: Drăguş ’41, ’44, Băluţă ’65, Cojocaru ‘84 / Mihalache ’12, Qaka ’35, Bosoi ‘45+3, Semedo ’54, ’66, Flores ‘75;

Cartonaşe roşii: Denis Drăguş ’44 / Willy Semedo ‘66;

Arbitru: Marius Avram.



Poli Iasi pleaca invingatoare de la Ovidiu. Viitorul in pericol sa rateze playoff-ul!