Liga 1

Poli Iasi – CFR Cluj 0-2. Dubla deac la primul meci cu Iordanescu pe banca

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Exista viata pentru CFR Cluj si dupa plecarea lui Dan Petrescu de la echipa. Campioana Romaniei a castigat, duminica seara, in Copou, cu dubla lui Deac, intr-un meci din etapa a 12-a in CASA Liga 1.

Decarul celor de la CFR Cluj a marcat in minutul 14 din actiune si in minutul 78 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de catre Debeljuh, jucator intrat in partea secunda la echipa pregatita de Edi Iordanescu.

O faza confuza la golul doi al clujenilor, care marcasera din actiune prin Paun, insa centralul Marcel Birsan apucase sa fluiere fault in careu si a invalidat reusita CFR-ului.

In prima repriza, minutul 34, CFR Cluj a avut o bara la sutul lui Rondon.

CFR Cluj si-a luat revansa in fata celor de la Poli Iasi dupa eliminarea suferita in saisprezecimile Cupei Romaniei chiar in Copou.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Bosz - Onea, Mihalache, Angiulli (Buşu ’32), Baxevanos, Cabral (Cristea ’32) – Breeveld (Zajmovic ’61), Passaglia, Iridondo, Stan (Popadiuc ‘3, Mensah ’46)), Calcan.

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Burcă (Vinicius ’46), Camora – Deac (Aurelio ’81), Djokovic, Soares (Hoban ’66) - Chipciu, Rondon (Debeljuh ’66), Costache (Păun ’76).

Cartonaşe galbene: De Iriondo ’56, Zajmovic ’61 / Soares ’54, Chipciu ’66, Debeljuh ’79, Susic ‘90

Arbitri: Marcel Bîrsan - Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe.



Poli Iasi – CFR Cluj 0-2. Dubla deac la primul meci cu Iordanescu pe banca