Liga 1

Pinalti triumfator: “Cooperativa? S-a prescris. Mizam chiar pe 15 voturi, dar au fost patru curve si la noi”

Gheorghe Stefan a fost unul dintre cei care au tras sforile pentru alegerea lui Gino Iorgulescu in locul lui Dumitru Dragomir in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal si dupa alegeri a dezvaluit ca tabara sa miza pe un numar de 15 voturi.

“Din cei 15 pe care mizam probabil ca patru si-au schimbat opinia dupa discursul domnului Dragomir. Il felicit pe Dragomir pentru atitudinea sa si cred ca ar fi bine sa ramana pe langa fotbalul romanesc”, a declarat Stefan la iesirea din sediul LPF.

“Si eu ma gandesc la vreo patru curve, pentru ca 15 ne promisesera ca sunt cu noi si apoi s-au intors. Politicul are dreptul sa aiba optiuni si preferinte, indiferent ca este presedinte sau prim ministru. Aici s-a votat democratic si orice cetatean poate avea o optiune. Sa speram ca Guvernul Romaniei va ajuta sportul, nu doar fotbalul”, a mai spus presedintele de onoare al clubului Ceahlaul.

Pinalti a mai spus ca Iorgulescu poate sa asigure un sprijin pentru fotbalul intern prin relatiile pe care acesta le are in afara tarii si ca el a propru ca Dragomir sa primeasca o “prima de pensionare” de 150.000 de euro.

Gino Iorgulescu are relatii pe plan international si poate sa ajute fotbalul romanesc, si are si sustinerea politicului. Eu am fost cel care a propus sa-i oferim lui Dragomir un salariu compensatoriu”, a adaugat Stefan.

Intrebat despre Cooperativa, celebra masinarie de blaturi din fotbalul romanesc in anii 90, Stefan a raspuns intr-o prima faza ca aceasta “s-a prescris”, pentru ca ulterior sa revina.

“Care cooperativa? N-a existat niciodata. Am spus ca s-au prescris vorbele despre cooperativa”, a completat triumfator Stefan.



Pinalti triumfator: “Cooperativa? S-a prescris. Mizam chiar pe 15 voturi, dar au fost patru curve si la noi”