Petrolul Ploiesti

Trei jucatori transferati de Petrolul Ploiesti

Echipa Petrolul Ploiesti a anuntat, marti, pe site-ul oficial transferul a trei jucatori, toti de origine franceza.

Sanaa Altama, Jeremy Faug-Porret si Ismail Ahmed Kadar Hassan au semnat contracte valabile trei sezoane cu Petrolul Ploiesti, informeaza, marti, site-ul oficial al gruparii prahovene.

In varsta de 24 ani, mijlocasul central francez Sanaa Altama a evoluat in aceasta primavara tot in Liga I, pentru Otelul Galati. Acesta a mai evoluat in cariera sa la OSC Lille, FCO Dijon si Mouscron-Peruwelz (Belgia), cu Dijon bifand 17 prezente in Ligue 1, primul esalon francez.

Jeremy Faug-Porret (28 ani) are si el experienta in Romania, returul ultimului campionat gasindu-l in lotul lui FC Botosani. Francezul poate evolua atat ca fundas central cat si ca fundas stanga, iar inainte de a ajunge in Liga I a petrecut trei ani in Bulgaria, acolo unde s-a aflat sub contract cu Chernomorets Burgas (2011-2013) si cu TSKA Sofia (2013-2014).

Cu junioratul facut la Lille, Ahmed Kadar Hassan (28 ani) a jucat in prima liga din Slovacia, pentru Dunajska Streda, si in esalonul de elita din Algeria, la ASO Chlef, ultima data evoluand pentru gruparea franceza Epinal. De asemenea, fotbalistul a disputat si 10 partide pentru nationala statului Djibouti.



Trei jucatori transferati de Petrolul Ploiesti