Petrolul Ploiesti

Primarul din Ploiesti audiat la DNA pentru sponsorizarea ilegala a echipei Petrolul

Iulian Badescu, edilul municipiului Ploiesti, s-a prezentat marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) din Ploiesti ca raspuns la o citatie primita pe numele sau.

Acesta a dezvaluit ca are calitatea de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si trafic de influenta, dar ca nu stie precis care sunt acuzatiile care ii sunt aduse.

DNA ancheteaza modul in care Consiliul Local al Municipiului Ploiesti a sprijinit financiar echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, a doua clasata in acest moment in clasamentul Ligii 1.

La intrarea in sediul DNA, Iulian Badescu a lansat mai multe acuzatii in directia lui Dan Capra, finantatorul celor de la Petrolul, care se afla de ceva timp in arest preventiv.

Badescu a lasat sa se inteleaga ca aducerea sa la DNA s-ar fi produs ca urmare a unui denunt facut de Capra din arest, acesta incercand astfel sa-si obtina eliberarea.

Iulian Badescu se afla la primul mandat ca edil al Ploiestuliu, dupa ce in perioada 2008-2012 a fost deputat de Prahova din partea fostului partid de guvernamant PDL. Intre timp acesta s-a “transferat” la PSD.



Primarul din Ploiesti audiat la DNA pentru sponsorizarea ilegala a echipei Petrolul