Petrolul Ploiesti

Petrolul, prima echipa din Liga 1 revenita la pregatiri

Lanterna rosie la finalul anului 2015, Petrolul Ploiesti a sunat miercuri adunarea si devine astfel prima echipa din Liga 1 care a reluat antrenamentele dupa vacanta de iarna.

Cu un nou antrenor pe banca in persoana fostului pitestean Constantin Schumacher, “lupii galbeni” sunt hotarati ca la finalul campionatului sa asigure salvarea echipei de la retrogradare.

“Am inceput pregatirea primii si imi doresc ca Petrolul Ploiesti sa fie si prima echipa care se salveaza de la retrogradare”, a spus Schumacher, informeaza site-ul oficial al echipei prahovene.

Schumacher i-a avut la primul antrenament din 2016 pe urmatorii jucatori:

Alberto Cobrea, Laurentiu Marinescu, Alexandru Benga, Roberto Alecsandru, Dacian Varga, Alexandru Chirita, Alexandru Radu, Georgian Mares, Cristian Pulhac, Dean Beta, Constantin Miselaricu, Sebastian Petre, Michelle Paolucci, Janko Pacar, Benoit Lesoimier, Fabrice Begorgi, Romain Inez si Ludovic Guerriero.

Joi, cand este programata si vizita medicala, sunt asteptati si ceilalti componenti ai lotului care au fost invoiti in prima zi de pregatire.

sursa foto: fcpetrolul.ro



Petrolul, prima echipa din Liga 1 revenita la pregatiri