Petrolul Ploiesti

Mutare surpriza in Liga 1. Petrolul l-a prezentat pe Gabi Tamas

Sursă foto: facebook.com/official.fcpetrolul/

La putin ore dupa despartirea de FC Voluntari fundasul Gabriel Tamas a fost prezentat ca noul jucator al echipei Petrolul Ploiesti.

"Mi s-a parut foarte interesant proiectul de la Ploiesti si a contat foarte mult faptul ca Petrolul este un club de traditie, cu niste fani extraordinari! In plus, cunosc oameni in Ploiesti carora le place foarte mult fotbalul si mie imi place sa fac oamenii fericiti! La Astra i-am facut, la Voluntari i-am facut, acum sper sa facem si Ploiestiul fericit!”, a declarat Tamas la noua sa echipa.

Tamas a semnat cu Petrolul un contract valabil pana in vara anului 2024.

Ajuns la varsta de 38 de ani, Tamas are in spate o cariera impresionanta, cu prezente in cateva dintre marile campionate ale Europei, precum cele ale Spaniei, Angliei, Frantei, Turciei, Rusiei sau Israelului.

In strainatate, Tamas a jucat pentru Spartak Moscova, Galatasary Istanbul, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster, Watford, Cardiff City si Hapoel Haifa, iar in tara pentru Dinamo Bucuresti, CFR Cluj, Steaua Bucuresti, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj si FC Voluntari, avand in palmares un titlu de campion si trei Cupe ale Romaniei, precum si Cupa si Supercupa Israelului.



Mutare surpriza in Liga 1. Petrolul l-a prezentat pe Gabi Tamas