Liga 1

Perchezitii la restaurantele lui Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu

Lantul de restaurante Trattoria il Calcio, la care sunt actionari Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu, este perchezitionat joi de catre DIICOT.

Perchezitiile vizeaza  fapte de evaziune fiscala, informeaza evz.ro. Casele de marcat ar fi fost trucate cu ajutorul lunui soft care ajuta la tinerea unei evidente false. Astfel la patronii prezentau autoritatilor incasari mult mai mici decat cele reale, mai scrie sursa citata.

Au fost emise de asemenea 112 mandate de aducere, ceea ce inseamna ca 112 persoane vor fi audiate in aceasta ancheta, in care sunt implicate si alte lanturi de restaurante, pe langa Trattoria. 

Iorgulescu si Olaroiu detin 14 restaurante sub denumirea Trattoria il Calcio, in Bucuresti si in tara, aceasta fiind unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de restaurante din Romania. Afacerea este considerata una de succes, iar Gino si Oli au mai deschis in anii trecuti un restaurant sub acelasi nume in Londra. 

In prezent Gino Iorgulescu este presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, iar Cosmin Olaroiu este antrenor la echipa de fotbal Al Ain din Emiratele Arabe Unite. 



Perchezitii la restaurantele lui Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu