Liga 1

Patulea inscrie in ultima secunda si Iasiul castiga la Medias

CSMS Iasi s-a impus dramatic cu 1-0 în deplasare la Medias, dupa o partida în care fiecare echipa a dominat aproape o repriza întreaga. Patulea a înscris la ultima faza de joc si a adus victoria moldovenilor.

Speriati ca pot ajunge lanterna rosie a clasamentului, iesenii au tras tare în deplasarea de la Medias, sperând într-o victorie care sa-i tina înca departe de ultimul loc. Elevii lui Ciobotariu au presat excelent în prima repriza cu Gaz Metan si si-au creat numeroase sanse de a pune probleme la poarta adversa.

La jumatatea primei reprize iesenii au avut o serie de trei ocazii importante de gol, Milea si apoi de doua ori Herghelegiu nereusind sa-l învinga pe Plesca.

Vazând ca nu-i de gluma cu oaspetii moldoveni, Cristi Pustai a facut modificari de ordin ofensiv dupa pauza, astfel ca jocul Gazului a prins mai multa culoare. Taher Bawab a semnat prima ocazie de gol a reprizei a doua, sutul lui fiind respins de Irimia de la radacina barei. Au urmat alte doua mari ocazii semnate de Astafei si Vasilache, pe fondul unei dominari tot maiapasatoare a mediesenilor.

Când toata lumea credea însa ca nu se mai poate întâmpla nimic deosebit în acest meci, iesenii au gasit puterea unui ultim contratac la ultima faza de joc. Onofras a pasat la întâlnire pentru Patulea, care a intrat în careu si l-a executat pe Plesca frumos cu un sut în diagonala.



Patulea inscrie in ultima secunda si Iasiul castiga la Medias