Liga 1

Patronul echipei Sepsi anunta primele masuri dupa incidentele de la meciul cu FCU. Interzis pentru galeriile echipelor vizitatoare la Sf.Gheorghe

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, s-a aratat deranjat de reactia oficialilor de la FCU 1948 care nu-si asuma prezenta propriilor suporteri pe stadionul covasnenilor.

Oficialii clubului din Banie au emis un comunicat prin care nu-si asuma prezenta fanilor la meciul de la Sf.Gheorghe si implicit nu-si asuma vreo sanctiune dictata din cauza acestora.

De cealalta parte, patronul echipei Sepsi spune ca de acum inainte la meciurile de la Sf.Gheorghe nu vor mai fi acceptati in tribuna suporteri ai echipelor adverse, daca deplasarea acestora nu e oficial recunoscuta si acceptata de clubul vizitator.

“Clubul nostru nu are nicio implicare in organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri in acest sens. Prin urmare, nu putem fi raspunzatori sub nicio forma de manifestarile suporterilor in timpul acestui meci de fotbal. Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfantu Gheorghe. Echipa Sepsi OSK si-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion si, prin urmare, este singura entitate responsabila pentru respectarea legii si a regulamentelor in timpul desfasurarii meciului”, se arata in comunicatul celor de la FCU 1948.

Un comunicat care l-a deranjat pe Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi.

“Suntem mereu anuntati ca respectivele cluburi nu-si asuma prezenta galeriei la meci. Foarte bine, de acum daca echipele nu-si asuma prezenta propriilor galeri, atunci nici noi nu mai primim pe stadion la noi vreun suporter al oaspetilor, sa nu mai fim noi facuti raspunzatori de organizare pentru oaspeti”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Acesta a mai spus ca nu-si doreste ca echipa lui sa castige meciul la masa verde, cu 3-0.

Cazul va fi analizat de Comisia de Disciplina a FRF, dupa cum a anuntat Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.

Partida Sepsi - FCU 1948 a fost suspendata dupa doar 26 de minute din cauza scandarilor xenofobe venite din sectorul suporterilor craioveni.Patronul echipei Sepsi anunta primele masuri dupa incidentele de la meciul cu FCU. Interzis pentru galeriile echipelor vizitatoare la Sf.Gheorghe