Liga 1

Pandurii, victorie mare la Chiajna si ilfovenii ajung pe loc retrogradabil

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Pandurii Tg.Jiu s-a impus cu 1-0 (0-0) la Chiajna in fata Concordiei si a obtinut prima victorie in deplasare dupa patru luni. Dupa acest rezultat gorjenii au trecut in fata ilfovenilor in clasament.

Unicul gol al meciului de la Chiajna, unul extrem de sarac in faze de poarta, a fost marcat de Firtulescu in minutul 52. 

Negrut a centrat ideal din flancul stang si micutul Firtulescu a reluat decisiv cu capul aproape de vinclu.

Gazdele au trecut pe langa egalare dupa doar doua minute prin Munteanu. Intrat de putine momente in teren in locul lui Alexandru, acesta a reluat cu capul putin pe langa poarta.

Pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil cu exceptia accidentarii lui Busu, jucator care a iesit de pe teren cu arcada sparta in minutul 68.

De la 1-0 in Gruia cu CFR Cluj in noiembrie 2016 gorjenii nu mai castigasera in deplasare, iar de atunci mai obtinusera un singur punct pe teren strain.

Caseta tehnica

Concordia: Drăghia - Koenders, Melinte, Dobrosavlevici, Dan Popescu - Albu, Răsdan - Serediuc (Ciobanu '60), Herea, Răducanu - Pena (Cristescu '71). Antrenor: Dan Alexa

Pandurii: Stanca - Samsono, Ene, Ilie, Buşu - Cioinac, Zaina (Hlistei '60) - Surugiu (Păcurar '72), Stana, Firţulescu - Negruţ (Hamed '81). Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Herea '1, Albu '70 / Samsono '17, Stana '61, Hamed '85

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de Mircea Grigoriu şi Bogdan Velicu. Rezervă a fost Ionuţ Coza.



Pandurii, victorie mare la Chiajna si ilfovenii ajung pe loc retrogradabil