Pandurii Tg. Jiu

Steaua a pus ochii pe Mihai Roman. Grigoras vrea mai multi bani pe transfer

Steaua urmareste transferul atacantului Mihai Roman de la Pandurii Tg.Jiu in pauza competitionala din iarna, insa Petre Grigoras, antrenorul gorjenilor, nici nu vrea sa auda de un transfer la suma vehiculata in prezent.

Grigoras considera ca valoarea de piata a lui Roman, 600.000 de euro, este o suma ridicol de mica in comparatie cu valoarea si potentialul jucatorului convocat in premiera la echipa nationala pentru amicalul cu Danemarca.

 "Din ce stiu eu, nu a avut nicio discutie intre cele doua cluburi, sunt doar zvonuri care au aparut. Stelei ii va fi destul de greu sa il ia momentan. Daca va fi sa se faca, atunci inseamna ca si Steaua il doreste foarte, foarte mult si clubul Pandurii Targu Jiu va fi foarte, foarte multumit. 600.000 nu e un pret corect. Din punctul meu de vedere e prea putin. Daca as fi conducator la clubul Pandurii eu nu i-as da drumul cu 600.000 de euro. Asta e parerea mea, dar nu sunt presedinte sau patron, eu sunt antrenor", a spus Grigoras, conform site-ului oficial al gruparii gorjene.

Tehnicianul a mai spus ca Mihai Roman are nevoie de Pandurii Targu Jiu pentru ca este important la varsta lui sa joace.

"El este un jucator pe care il apreciez foarte mult, are si tineretea si valoroarea de partea lui. A inceput sa joace din ce in ce mai bine in ultimul timp pentru ca a avut o perioada la Sageata Navodari in care nu a evoluat din cauza unei accidentari. Eu am spus ca el are nevoie de jocuri, asa cum si Pandurii Targu Jiu are nevoie de el. Am discutat cu el, nu stie absolut nimic pentru ca nu a vorbit cu nimeni", a precizat Grigoras.



Steaua a pus ochii pe Mihai Roman. Grigoras vrea mai multi bani pe transfer