Pandurii Tg. Jiu

Pandurii contesta arbitrajul de la finala Cupei Ligii

Pierderea finalei Cupei Ligii cu Steaua I-a determinat pe oficialii echipei Pandurii Tg.Jiu sa solicite public ca pe viitor echipa lor sa nu mai fie arbitrata de cavaleri ai fluierului din Bucuresti la meciurile cu echipe din Capitala.

"Pe viitor, clubul Pandurii Targu Jiu va solicita Comisiei Centrale de Arbitri ca la meciurile impotriva echipelor bucurestene sa nu mai fie arbitrati de arbitri din Bucuresti (contra Stelei in finala Cupei Ligii, ambii arbitri asistenti, Mircea Grigoriu si Adrian Ghinguleac, precum si aditionalii Andrei Chivulete si Marcel Birsan, au fost din Bucuresti)", se arata intr-un comunicat postat, joi, pe site-ul oficial al grojenilor.

Cei de la Pandurii mai sustin ca decizitiile brigazii conduse de Adrian Comanescu au influentat rezultatul final al meciului cu Steaua.

"Deciziile luate aseara de brigada de arbitri ce a oficiat la finala Cupei Ligii Adeplast, Steaua - Pandurii, au influentat rezultatul final. In minutul 2, a fost mai intai ofsaid la Chipciu, un ofsaid elementar nesemnalizat de asistentul FIFA Mircea Grigoriu, pentru ca in aceeasi faza Breeveld sa suteze in pamant, iar arbitrul Adrian Comanescu sa dicteze penalti. Comanescu n-a aratat penalti in prima faza, ci ofsaid in ultima parte a fazei dupa sutul lui Breeveld, iar apoi a revenit, probabil dupa o consultare cu arbitrul aditional Andrei Chivulete, si a dictat lovitura de pedeapsa. Nu acuzam de rea vointa, dar cu greu pot fi acceptate doua astfel de erori uriase in aceeasi faza”, se mai arata in comunicatul celor de la Pandurii.

Steaua a deschis scorul inca din minutul 3 dintr-un penalty obtinut de Breeveld si transformat de Iancu, pentru ca in final sa se impuna cu 3-0.



Pandurii contesta arbitrajul de la finala Cupei Ligii