Pandurii Tg. Jiu

Pandurii l-a luat pe Ovidiu Herea

Mijlocasul Ovidiu Herea a jucat intr-un amical pentru Rapid, dar situatia incerta de la clubul giulestean l-a determinat pe acesta sa semneze in cele din urma cu Pandurii.

Herea, ultima oara la Skoda Xanthi in Grecia, a semnat un contract pe doi ani cu formatia gorjeana. Ajuns la 31 ani, Herea va avea sansa de a evoluat alaturi de Pandurii in Europa League.
 
Fostul jucator al echipei Skoda Xanthi a mai evoluat in cariera sa in prima liga din Romania pentru FC National, timp de patru sezoane, si pentru Rapid, timp de sase sezoane, dupa care din 2013 a evoluat in prima liga din Elvetia, la FC Sion, de unde in 2015 a fost transferat de Skoda Xanthi din Grecia.
 
Mijlocasul a totalizat peste 250 de meciuri in prima liga si Cupa Romaniei dar are si o bogata experienta europeana in meciuri de cupa UEFA si UEFA Europa League. Herea este de asemenea un foarte bun marcator avand 50 de goluri marcate numai in competitiile interne si noua goluri marcate in 46 de partide jucate pentru elvetienii de la FC Sion.
 
Herea se poate lauda si cu doua prezente la echipa nationala a Romaniei.



Pandurii l-a luat pe Ovidiu Herea