Pandurii Tg. Jiu

Nistor a plecat in Franta cu gandul la Ibrahimovic si Cavani

Mijlocasul Dan Nistor a plecat, marti dimineata, spre Franta pentru a efectua vizita medicala si a semna contractul de joc cu Evian, echipa din Ligue 1.

La plecarea de pe Aeroportul International Henri Coanda jucatorul echipei Pandurii a declarat ca este nerabdator sa se alature noii sale echipe. De asemenea Nistor a mai spus ca adversarii pe care ii va intalni in prima liga franceza il vor face sa uite de ratarea unei eventuale participari cu Steaua in Liga Campionilor.

"Sunt nerabdator si astept vizita medicala. De maine vreau antrenamentele la noua mea echipa. Chiar ma gandeam ca pentru mine este un vis implinit. Urmatorul meu obiectiv este sa joc in Champions League si eventual sa merg la o Cupa Mondiala. Era mai frumos sa fi jucat in Champions League cu Steaua, dar parca e mai frumos sa joc alaturi de Ibrahimovic sau Cavani", a declarat Nistor.

Evian, noua echipa a lui Nistor, are un punct dupa primele doua meciuri jucate in debutul sezonului de Ligue 1 (1-1 cu Sochaux si 0-2 cu Marseille).

In urmatoarea etapa a campionatului francez, Evian va intalni pe teren propriu pe Rennes, echipa la care va ajunge, dupa toate probabilitatile, fundasul Valerica Gaman.



Nistor a plecat in Franta cu gandul la Ibrahimovic si Cavani