Pandurii Tg. Jiu

Mircea Rednic a refuzat Pandurii

Antrenorul Mircea Rednic a fost dorit pe banca formatiei Pandurii pentru inlocuirea lui Edi Iordanescu, insa fostul tehnician al lui Dinamo a declinat oferta gorjenilor.

"Rednic ne-a multumit pentru oferta, dar are alte planuri acum. Avem pe lista patru - cinci antrenori foarte interesanti, cu performante in campionate din Europa. Cu doi dintre ei ma intalnesc zilele urmatoare", a spus Narcis Raducan, presedintele clubului Pandurii, la Digi Sport.

"Sunt antrenori care au luat Cupe in Olanda, campionate in Croatia, Serbia, Italia. Nu e simplu sa ii conving. Cel mai probabil va fi vorba de un antrenor strain, insa nu vom ezita nici daca va aparea ceva interesant, din Romania. Avem nevoie de un antrenor strain, cu performante, personalitate, pentru ca este un moment delicat al clubului. E un avantaj pentru noi ca jucam in Europa League si pentru antrenori este acest miraj", a adaugat Raducan.

Pandurii a plecat in cantonamentul din Slovenia fara un antrenor principal dupa ce Edi Iordanescu a refuzat sa-si prelungeasca intelgerea din cauza instabilitatii financiare de la clubul din Targu Jiu.



Mircea Rednic a refuzat Pandurii