Pandurii Tg. Jiu

Marin Condescu: “Ne-am inteles cu CFR Cluj pentru transferul lui Nistor”

Dorit de campioana Steaua, Dan Nistor are mari sanse sa ia drumul Ardealului fiind foarte aproape de a semna cu CFR Cluj. Cele doua cluburi s-au inteles in mare masura, iar jucatorul agreeaza transferul.

“In privinta lui Dan Nistor ne-am inteles in mare cu cei de la CFR Cluj, desi mai trebuie sa mai punem la punct anumite aspecte. N-am semnat inca nimic. Pretul transferului este de 500.000 de euro plus doi jucatori, Nicoara si Batin sau Hora si Batin. Noi vrem sa ni-l lase pe Nistor in cupele europene, tinand cont ca ei nu joaca in Europa”, a spus Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii, la Sport.ro

“Avem cinci transferuri deja efectuate si ne facem planuri pentru o prezenta solida in Europa League”, a adaugat presedintele gorjenilor.

“CFR este un club important din Romania si n-ar fi o alegere gresita din partea mea sa ma transfer la Cluj”, a declarat Dan Nistor.

Aproximativ 3 milioane de euro a obtinut Pandurii in ultimii ani din transferurile de jucatori. La aceata suma s-ar mai putea adauga si procentele obtinute din cedarea fostilor jucatori catre terte echipe, asa cum este cazul lui Vlad Chiriches de la Steaua.



Marin Condescu: “Ne-am inteles cu CFR Cluj pentru transferul lui Nistor”