Liga 1

Pandurii si Astra la egalitate intr-un meci cu doi eliminati

Cei de la Pandurii au condus liderul Astra Giurgiu pana aproape de finalul meciului, insa un gol marcat de brazilianul Boldrin cu un sut din afara careului a salvat remiza pentru liderul din Liga 1.

Fara Marius Sumudica pe banca, acesta fiind intr-o pauza impusa de conditia sa medicala precara, Astra a suferit in debutul meciului si cei de la Pandurii au profitat.

Sapunaru a deschis scorul cu un sut in forta din marginea careului dupa o respingere a oaspetilor. Un gol venit in minutul 20 dupa o lovitura libera executata de Radut din flancul stang in directia de atac a gorjenilor.

Pandurii au continuat sa ramana periculosi la fazele fixe si portarul Silviu Lung a respins in extremis in minutul 27 reluarea lui Pitian.

Titularizat ca mijlocas la inchidere alaturi de Sapunaru, Pitian avea sa-si lase echipa in inferioritate numerica inaintea pauzei cu trei minute. Acesta a luat extrem de usor al doilea galben pentru impiedicarea lui Budescu in repunerea balonului in joc.

Petre Cristian, secundul lui Sumudica, a mutat super ofensiv in debutul partii secunde, cu Daniel Niculae si Fernando Boldrin in teren, iar Astra a trecut, fara doar si poate, la carma meciului.

Pe acest fond Denis Alibec a ratat in minutul 50 o mare ocazie. Scapat singur cu portarul Mingote, varful Astrei a sutat pe langa poarta.

Cei de la Pandurii au replicat patru minute mai tarziu prin sutul lui Ciucur deviat in corner de Lung cu varful degetelor.

Astra a egalat cu sase minute inaintea finalului prin Boldrin, jucator care a prins un sut formidabil din afara careului. Tot giurgiuvenii au ratat in minutul 87 golul victoriei prin Dandea.

Echilibrul numeric a fost refacut in prelungirile partidei dupa eliminarea fundasului Geraldo Alves.



Pandurii si Astra la egalitate intr-un meci cu doi eliminati