Liga 1

Pandurii scoate egalul pe final de meci cu Dinamo. Rezultat de care profita Steaua

Dinamo a condus-o pe Pandurii in Stefan cel Mare cu 1-0 pana in minutul 89, cand echipa oaspete a restabilit egalitatea la o faza spectaculoasa de atac. S-a incheiat in cele din urma 1-1, rezultat prin care Steaua ramane pe locul doi.

Sapunaru a ratat in minutul 8 prima ocazie a meciului. Lovitura de cap trimisa pe langa poarta din centrarea lui Nistor in sase metri.

Dinamo l-a pierdut pe Bicfalvi, unul dintre jucatorii de baza de la centrul terenului, insa un minut mai tarziu (38) avea sa deschida scorul prin Palic.

Acesta a gasit poarta cu un sut pe jos din afara careului, minge la care portarul Stanca n-a mai avut reactie.

Repriza secunda a fost mult mai disputata, cu faze la ambele porti. Pandurii au solicitat un penalty in minutul 58 la faultul lui Hanca asupra lui Acsinte in suprafata de pedeapsa. Centralul Cristi Balaj a fluierat fault in atac.

Radut a ratat cea mai mare ocazie de gol a Pandurilor in minutul 85. Sut din interiorul careului peste poarta fara om in marcaj, ocazie la care Edi Iordanescu s-a aruncat in scaun.

Dupa alte patru minute Pandurii au restabilit egalitatea prin golgeterul Hora. Nistor si Nicoara au creat faza pe partea stanga, iar ultimul, ajutat de o brazda a gazonului, l-a gasit ideal pe Hora in centrul careului. Atacantul gorjenilor a avut timp sa-si potriveasca mingea si a prins poarta cu un sut plasat.

Finalul nu a fost lipsit de tensiune, iar imediat dupa gol Edi Iordanescu a fost trimis in tribuna. La scurt timp a fost urmat de Nicoara, acesta primind rosu direct pentru o palma dupa ceafa aplicata lui Hanca.

3.368 suporteri au fost prezenti duminica seara pe stadionul din Stefan cel Mare.

Etapa urmatoare Dinamo intalneste Astra, iar Pandurii primeste vizita Stelei.

sursa foto: fcdinamo.ro



Pandurii scoate egalul pe final de meci cu Dinamo. Rezultat de care profita Steaua