Liga 1

Pandurii, sanctionati drastic dupa abandonul meciului cu ASA

Comisia de Disciplina a FRF a anuntat decizia in cazul abandonarii de catre echipa Pandurii Tg.Jiu a meciului de campionat cu ASA Tg.Mures. Amanunte aici.

Incadrati la capitolul "abatere disciplinara", gorjenii au pierdut meciul la masa verde cu 3-0, au primit trei puncte de penalizare si o amenda de 113.400 de lei.

Vedeti mai jos decizia completa a Comisiei de Disciplina:

"FC ASA 2013 Tg Mureș vs. CS Pandurii Tg. Jiu – Abatere disciplinară – În baza art. 79.6 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancționează clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu forfait (3-0) în favoarea echipei FC ASA 2013 Tg. Mureș, scăderea a trei puncte în clasament și o penalitate sportivă de 113.400 lei".

Jucatorii de la Pandurii au refuzat sa mai iasa pe teren in repriza secunda a meciului de la Targu Mures, acuzand starea precara a suprafetei de joc.

In mai multe randuri fotbalistii ambelor echipe si chiar arbitrul Marius Avram au avut probleme in a-si mentine echilibrul pe gazonul inghetat.

Conform regulamentului, Avram a asteptat revenirea oaspetilor de la cabine si dupa epuizarea timpului a fluierat finalul meciului.



Pandurii, sanctionati drastic dupa abandonul meciului cu ASA