Liga 1

Pandurii rateaza primul loc in Liga 1 la debutul lui Sanmartean

Pandurii Tg.Jiu a ratat, duminica seara, sansa primului loc provizoriu in Liga 1 dupa 1-1 pe teren propriu la Severin cu CFR Cluj.

Un rezultat stabilit in repriza a doua, pe final de meci, intr-un interval de doar cinci minute.

Filip Mrzljak a deblocat partida cu un sut senzational de la 30 de metri, o minge cu dreptul care s-a dus langa bara aproape de vinclu.

O executie de care meciul avea nevoie pentru a prinde ritm si intensitate, dupa minute bune in care cele doua echipe nu au facut o propaganda prea placuta fotbalului din Liga 1.

Cinci minute mai tarziu CFR Cluj restabilea egalitatea in urma unei faze fixe. Felipe Nascimento a centrat de pe stanga si Cristian Lopes a finalizat cu capul la coltul lung. Un gol de atacant, al doilea in acest sezon pentru varful CFR-ului.

Meciul de la Severin a marcat debutul mijlocasului Lucian Sanmartean la Pandurii. Un jucator care revine astfel in Liga 1 si care arata ca a mai pierdut din viteza in perioada petrecuta in Arabia Saudita.

Cu toate acestea, Sanmartean ramane un jucator de geniu, un talent si a avut nevoie de o singura faza pentru a-si arata calitatile si a-l pune in pozitie de finalizare pe Tucudean. Acesta a ratat singur cu Minca deschiderea scorului in prima repriza.

Pandurii acumuleaza 8 puncte si ocupa locul doi in clasament dupa Steaua, in timp ce formatia clujeana mai recupereaza un punct din balastul de sase de la inceputul sezonului si mai au un singur punct pana sa ajunga pe zero.



Pandurii rateaza primul loc in Liga 1 la debutul lui Sanmartean