Liga 1

Pandurii provoaca prima infrangere acasa pentru CFR Cluj in ultimele 12 luni

Aflata in mare suferinta din punct de vedere financiar, echipa Pandurii Tg.Jiu si-a vazut de joc si a reusit surpriza etapei a 17-a chiar in epilogul rundei, impunandu-se cu 1-0 pe terenul celor de la CFR Cluj.

Unicul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Pleasca in minutul 31 cu un sut intepat din afara careului la o faza pornita de la un balon pierdut de Horj in jumatatea adversa de teren.

Tot oaspetii au trecut pe langa majorarea scorului in minutul 61, cand Herea a ramas singur cu portarul Marc, dar a nimerit stalpul din dreapta al portii adverse.

Gazdele au avut un gol anulat corect pe motiv de offside la un minut de la deschiderea scorului. Larie a sutat din afara careului, Stanca a scapat mingea in fata si Bud a trimis-o in poarta, insa plecase din pozitie afara din joc.

Cu un sfert de ora inaintea finalului partidei Stanca l-a blocat pe Rus in cativa metri, dupa ce in debutul reprizei fundasul Ungurusan se aruncase la sacrificiu la o minge trimisa de Ruiz din apropiere.

CFR Cluj nu mai pierduse un meci pe teren propriu in campionat din 1 decembrie 2015, cand au cedat toate punctele chiar in fata celor de la Pandurii (1-2). De atunci clujenii inregistrasera 11 victorii si sapte remize in meciurile de acasa.

Pandurii nu mai castigase in deplasare in Liga 1 de la 3-1 pe terenul lui Gaz Metan Medias in 9 septembrie, iar in ultimele cinci deplasari nu scosesera decat un singur punct.

Cu acest rezultat CFR Cluj ramane pe locul cinci, cu 26 puncte, in timp ce Pandurii urca pe opt, cu 23 de puncte, la trei puncte de playoff.



Pandurii provoaca prima infrangere acasa pentru CFR Cluj in ultimele 12 luni