Liga 1

Pandurii, in Liga 1 si sezonul urmator. Inter Curtea de Arges se retrage

Dupa o serie de negocieri prelungite, Benone Lazar a ajuns la un acord cu Marin Condescu pentru a retrage International Curtea de Arges din campionat. In aceste conditii, Pandurii va ramane si in sezonul urmator in prima liga.
Invocand anumite probleme financiare, Benone Lazar va retrage International Curtea de Arges din Liga 1 dupa doar un sezon. Motivul neoficial este, din cate se pare, un dosar de coruptie in fotbal pe numele lui Benone Lazar, in care ar fi vorba despre mai multe meciuri trucate de pitesteni.

Benone  Lazar a negociat intens retragerea Interului din Liga I si a ajuns la un acord cu Marin Condescu abia miercuri seara. Pitestenii le vor ceda totodata celor de la Pandurii mai multi jucatori.

Pandurii devine o obisnuita a procedurilor de acest gen, dupa ce in urma cu mai multi ani a beneficiat de retrogradarea Sportului Studentesc pe motive financiare, pentru a ramane in prima liga.

Pentru a sarbatori ramanerea in prima liga, Pandurii va disputa vineri un meci amical tocmai impotriva celor de la International Curtea de Arges.

Onlinesport


Pandurii, in Liga 1 si sezonul urmator. Inter Curtea de Arges se retrage